• Conditii de internare

  • Urgentele medicale indiferent de statutul pacientului (asigurat/neasigurat) timp de 3 zile
  • Boli cu potential endemo-epidemic care necesita izolare si tratament.

  Citeste mai mult

 • Servicii oferite

  Printre serviciile oferite de Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta se numara:
  • Spitalizare continua: acuti si cronici
  • Spitalizare de zi
  • Ingrijiri paliative
  • Imunoprofilaxie (inclusiv serviciul antirabic) si imunizari la cerere

  Citeste mai mult

 • Colectivul medical

  Lista medicilor ce asigura asistenta de specialitate

  Citeste mai mult

Bine ati venit!

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta reprezinta un spital de referinta in judet, atat datorita adresabilitatii existente pe tot parcursul anului (focare de toxiinfectie alimentara, epidemii, boli carantinabile, boli tropicale pentru cei care calatoresc in zonele respective, navigatori, etc., Centrul Regional HIV/SIDA si pentru judetul Tulcea, profilaxie si tratament antirabic), iar vara si pentru turisti, cat si datorita calitatii recunoscute a personalului medical si a dotarilor (aparatura performanta primita prin Banca Mondiala) si a amenajarilor existente (conditii excelente de spitalizare, reparatie capitala recenta, de anvergura, executata de catre Consiliul Local Constanta, sectie nou-infiintata de Terapie Intensiva, cu finantare de la Ministerul Sanatatii si Banca Mondiala).

Citeste mai mult


Comunicat de presa

(02 august 2017)

In urma sesizarilor aparute in presa si pe retelele de socializare cu privire la conditiile de spitalizare din sectia de copii a Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Constanta, va precizam ca acuzatiile aduse sunt nefondate si rau intentionate, fapt confirmat si in urma controlului efectuat la sediul institutiei in data de 01.08.2017.

Copilul respectiv a fost tratat corect, cu mult profesionalism, netinand cont de faptul ca nu avea CNP sau asigurare de sanatate valida, externandu-se vindecat.

Atat cadrele medicale cu experienta si recunoastere profesionala de pe sectia de copii care au fost implicate direct, cat si intregul colectiv de conducere al spitalului isi exprima profunda dezaprobare fata de atitudinea mamei acelui copil, aceasta aducand acuzatii grave, stirbind astfel pe nedrept prestigiul si imaginea castigate prin eforturi deosebite de-a lungul timpului de catre colectivul medical al Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Constanta.

Legat de relatarile de mai sus, ne exprimam regretul profund pentru situatia creata si va asiguram de buna noastra intentie si de dorinta continua de perfectionare.

De altfel, in prezent se efectueaza lucrari de consolidare ca si faza preliminara a unui proiect ce vizeaza reparatii capitale si modernizarea Spitalului Clinic de Boli infectioase Constanta.


Organigrama

Concurs pentru ocuparea posturilor specifice Comitetului Director – Director Financiar Contabil

REGULAMENT de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor specifice Comitetului Director al Spitalului Clinic de Boli Infectioase Constanta